Over ons

Persoonlijk advies op maat

“Waar ik echt gelukkig van word? Als de klant met een glimlach en de juiste verzekering of hypotheek de deur uit gaat en ik daar medeverantwoordelijk voor ben.” In het knusse kantoor aan de Spinderweg in Ede vertelt ondernemer Ynske Houkes over haar passie: adviseren. “In 2009 ben ik voor mijzelf begonnen. Ik wilde af van het adviseren met een dubbele agenda. Geen provisiegedreven advies, maar klantgericht advies.”

Regelmatig ontvangt Ynske klanten in haar kantoor: “Relaties vertrouwen op mijn advies en verwijzen anderen naar mij door. Hier haal ik de meeste voldoening uit, als ik hen persoonlijk kan begeleiden naar juiste, verantwoorde keuzes.” In de loop der jaren heeft Ynske ook gezien hoe het niet moet. Wat ze zelf vervelend vindt, wil ze haar klanten niet aandoen: “Aan een negen-tot-vijf-mentaliteit heeft niemand iets en als je mij belt kom je niet in een keuzemenu terecht met ellenlange wachttijden.”

Voor objectief advies ben je bij Houkes Financieel Advies op de goede plaats: “Het maakt mij blij als ik dromen kan laten uitkomen, een veilig gevoel kan geven omdat er een risico is afgedekt, een probleem heb kunnen oplossen of als ik inzicht heb gegeven in een persoonlijke financiële situatie”, aldus Ynske. Bij haar ben je niet een van de velen en wordt er gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. Iedere klant is uniek. Daarom wordt er voor jou bij verschillende aanbieders gekeken welk product bij jou past: “Ik probeer te ontzorgen door inzicht en overzicht te geven, en rust te bieden op financieel gebied. Van tevoren maken we goede afspraken over eventuele kosten. Ook hierin is jouw specifieke, unieke situatie maatgevend.”

Tevreden over ons advies? Laat het ons weten op advieskeuze.nl. Ontevreden? Wij horen het graag.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Particuliere schadeverzekeringen – zakelijke schadeverzekeringen – arbeidsongeschiktheidsverzekeringen – woonlastenverzekeringen – zorgverzekeringen – spaarverzekeringen – beleggingsverzekeringen – lijfrenteverzekeringen – sparen – doorlopend krediet en persoonlijke leningen – Financial Lease – hypotheken – second-opinion adviezen van derden – second opinion en bijstand bij verhalen van schade.