Verzekeringen

Zowel zakelijk als privé zijn er verzekeringen welke je moet afsluiten (WA-verzekering voor een motorvoertuig of een ziektekostenverzekering), maar er zijn ook enorm veel risico's welke je kunt verzekeren. Niet verplicht dus, maar omdat je het risico op hoge kosten niet wilt lopen. De oplossingen die wij bieden kunnen verschillend zijn, maar afhankelijk van jouw wensen proberen wij het meest passende product voor je te vinden. Hierbij kan prijs een uitgangspunt zijn maar zeker ook voorwaarden! Via de website allesoververzekeren.nl vind je algemene informatie omtrent diverse verzekeringsoplossingen.

Zakelijke verzekeringen

Een zakelijke verzekering is een verzekering voor je bedrijf. Als ondernemer loop je veel risico. Daarom is het verstandig om een of meerdere zakelijke verzekeringen af te sluiten. Want:
  • Als je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt zullen je inkomsten waarschijnlijk dalen. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat je bedrijf failliet gaat. Je kunt een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten om dit te voorkomen;
  • Als een ondernemer met pensioen gaat, heeft hij in de regel geen pensioensregeling. Om toch verzekerd te zijn van een inkomen als je met pensioen gaat, kun je een levensverzekering afsluiten;
  • Het kan zijn dat je wordt aangeklaagd en hier juridische hulp voor nodig hebt. Of dat je nota niet of niet snel genoeg betaald wordt. Hiervoor is de rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering vergoedt eventuele juridische hulp of het incassotraject dat je nodig hebt.
  •  Stel dat je schade veroorzaakt bij een klant. Dan kan het zijn dat de rekening hoog oploopt. Hiervoor kun je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Deze verzekering vergoedt de schade die je aan derden veroorzaakt.
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een levensverzekering, een rechtsbijstandsverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering zijn verzekeringen die bijna alle ondernemers afsluiten. Daarnaast is er nog een aantal zakelijke verzekeringen. Dit zijn de opstalverzekering, goederen- en inventarisverzekering, brandverzekering, computerverzekering, transportverzekering, kredietverzekering, bedrijfsschade en/of machinebreukverzekering, ziekteverzuimverzekeringen en WIA-verzekeringen. Deze verzekeringen zijn bedoeld voor bedrijven die gehuisvest zijn of die personeel in dienst hebben. Indien gewenst kunnen wij voor jou een risico-analyse maken welke is toegespitst op je bedrijf. Hieruit blijkt waar je risico’s liggen en welke oplossingen hiervoor zijn.