Zakelijke verzekeringen

Een zakelijke verzekering is een verzekering voor uw bedrijf.

Als ondernemer loopt u veel risico. Daarom is het verstandig om een of meerdere zakelijke verzekeringen af te sluiten.

Want:

  • Als u als ondernemer arbeidsongeschikt raakt zullen uw inkomsten waarschijnlijk dalen. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat uw bedrijf failliet gaat. U kunt een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten om dit te voorkomen.
  • Als een ondernemer met pensioen gaat, heeft hij in de regel geen pensioensregeling. Om toch verzekerd te zijn van een inkomen als u met pensioen gaat, kunt u een levensverzekering afsluiten.
  • Het kan zijn dat u wordt aangeklaagd en hier juridische hulp voor nodig heeft. Of dat uw nota niet of niet snel genoeg betaald wordt. Hiervoor is de rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering vergoedt eventuele juridische hulp of het incassotraject die u nodig heeft.
  •  Stel dat u schade veroorzaakt bij een klant. Dan kan het zijn dat de rekening hoog oploopt. Hiervoor kunt u een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Deze verzekering vergoedt de schade die u aan derden veroorzaakt.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een levensverzekering, een rechtsbijstandsverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering zijn verzekeringen die bijna alle ondernemers afsluiten.

Daarnaast zijn er nog een aantal zakelijke verzekeringen. Dit zijn de opstalverzekering, de goederen- en inventarisverzekering, de brandverzekering, de computerverzekering, de transportverzekering, de kredietverzekering en de bedrijfsschade en/of machinebreukverzekering, ziekteverzuimverzekeringen, WIA-verzekeringen.

Deze verzekeringen zijn bedoeld voor bedrijven die gehuisvest zijn of die personeel in dienst hebben.

Indien gewenst kunnen wij voor u een risico-analyse maken welke is toegespitst op uw bedrijf. Hieruit blijkt waar uw risico’s liggen en welke oplossingen hiervoor zijn.