Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari
Februari 2014  
 


Huren weggegooid geld?
 

Of je nu starter bent of al jaren een huis huurt, de vraag of kopen een rendabelere optie is, kwam vast al eens bij je op. Wist je dat de maandlasten van een koopwoning vaak lager liggen dan van een huurwoning? En daarvan wordt ook nog eens jaarlijks de huur verhoogd!

Zeker nu de verhuurder de huur kan verhogen op basis van het inkomen van de huurder, wordt het misschien eens tijd om op zoek te gaan naar je droomhuis! Bij ons kun je vrijblijvend een vergelijkingsrapport krijgen. Kom eens langs voor advies en een kop koffie.

 
Goed advies gehad? Help ons
 

Ben je bij ons langs geweest voor advies, of heb je dankzij ons zelfs een (beter) passende verzekering of hypotheek gevonden? En ben je hier tevreden over?

Help ons dan door kort je mening te geven op advieskeuze.nl/verzekeringen of advieskeuze.nl/hypotheken. Niet tevreden? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info@houkesadvies.nl. Bedankt voor de moeite!

 

 

 


Tien procent korting op je nieuwe autoverzekering
 

Wanneer je in het eerste kwartaal van 2014 via ons kantoor een autoverzekering afsluit, ontvang je een korting van tien procent! De actie geldt voor vele verzekeraars zoals AEGON, Allianz, ASR, Avéro, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale-Nederlanden en Reaal.

Je kunt de verzekering tot en met 31 maart 2014 afsluiten. De ingangsdatum dient in of na de actieperiode te liggen. Neem nu contact met ons op voor een offerte!
Als de autoverzekering langer loopt dan een jaar, dan kun je trouwens per maand opzeggen!

 
Verhoogde schenkingsvrijstelling
 

Van 1 oktober 2013 tot 1 januari 2015 wordt de eenmalige vrijstelling voor schenkbelasting verhoogd naar honderdduizend euro. Voorwaarde is wel dat de schenking verband houdt met aankoop van een woning, aflossing van de eigenwoningschuld of betaling van een restschuld eigen woning. Vrijstelling geldt voor iedereen, dus niet alleen voor ouders. De schenking moet in 2014 benut zijn. De leeftijd van de ontvanger van de schenking is niet van belang.

Met andere woorden: iedereen mag in 2014 een schenking van 100.000 euro doen, welke vrijgesteld is van belasting ongeacht de leeftijd van de ontvanger en mits benut in 2014 voor aankoop woning, aflossing hypotheek eigen woning of betaling restschuld eigen woning.

 

Geef Houkes Financieel Advies een beoordeling op Advieskeuze.nl

Houkes Financieel Advies – Spinderweg 41 – 6713 HR – Ede – 0318-485110